Články

Nabídka od KILPI: využijte slevu 25 % v e-shopu

25. 6. 2024 - Nestihli jste si během víkendu při Valachy manovi doplnit sportovní garderobu ve stánku KILPI? Udělejte to teď a využijte speciální slevu v e-shopu v KILPI.

Další závod se blíží: registrace na Bike Valachy do 30. 6. nejvýhodněji

24. 6. 2024 - Prázdniny utečou jako voda a už 7. září se potkáme na třetí letošní akci DATART Valachy tour – závodu Bike Valachy Bílá, který přinese i několik novinek. 

Triatlon Valachy man u Bystřičky přilákal na šest stovek sportovců

23. 6. 2024 - BYSTŘIČKA – Téměř šest stovek sportovců všeho věku se o víkendu 22. a 23. června utkalo u vodní nádrže Bystřička na Vsetínsku při tradičním triatlonu Valachy man. Jedna z jeho závodních…

Na krátké trati Valachy Man zvítězili Milan Kulman a Šárka Půstová! Bystřička přilákala na start také bezmála stovku dětí!

23. 6. 2024 - Valachy Man je za námi a velký obdiv zaslouží všichni, kdo se během něj postavili na start. Ideální nedělní počasí vytvořilo skvělé podmínky pro výborné výkony.

Vítězi Valacha Mana jsou Petr Šťastný a Monika Kučerová. Mezi muži rozhodovaly vteřiny!

22. 6. 2024 - Petr Šťastný a Monika Kučerová si odvážejí pomyslné zlato z 14. ročníku Valachy Mana, který se konal v sobotu 22. června u vodní nádrže Bystřička. Filipa Václavíka dělilo od triumfu necelých 8 vteřin!

Mezi ženami na XTERRA Valachy kralovala Jana Dubcová

22. 6. 2024 - Mezi ženami byla nejlepší v královské disciplíně XTERRA Valachy Official loni druhá Jana Dubcová. Pojďte se podívat na oficiální výsledky závodu XTERRA Valachy v kategorii žen.

Vítězem XTERRA VALACHY je Radim Grebík, stříbro bral obhájce vítězství Karel Dušek

22. 6. 2024 - Počasím ztížený závod opanoval navrátilec do závodního pole Radim Grebík, v bahenní lázni pokořil druhého obhájce Karla Duška a třetího Filipa Zajace. Pojďte se podívat na oficiální výsledky závodu…

Víkendový závod právě začal! Online výsledky a živé vysílání ZDE!

22. 6. 2024 -

Startovní listiny jsou hotové k nahlédnutí. Stále je možnost přihlásit se do závodů na místě!

20. 6. 2024 - Chcete zjistit, jaké je vaše startovní číslo, případně s kým budete soupeřit? Nahlédněte do startovních listin.

Důležité informace před cestou na Valachy mana

20. 6. 2024 - Už to brzy vypukne, do Valachy mana zbývá doslova několik hodin. Vyladili jste formu? Máte všechno sbaleno, připraveno na cestu? Těšíte se? My se těšíme na viděnou u Bystřičky a na další víkend s…

1 2 3 4 .... 78 Další