Před závěrečným závodem Běhej Valachy vedou celkové pořadí Kučerová a Šťastný

18. 9. 2024 - Kdo se letos stane absolutním vítězem DATART Valachy tour? Průběžné výsledky před závěrečným, čtvrtým závodem už leccos napovídají. Pokud také sbíráte body do celkového pořadí, nevynechejte příležitost si při Běhej Valachy ještě vylepšit svůj výsledek!

Celkové vítěze vyhlásíme hned po závodu Běhej Valachy v sobotu 19. 10. v hotelu Galik ve Velkých Karlovicích.

Celkové pořadí mužů nyní průběžně vede díky průběžně vynikajícím umístěním a vítězství ve Valachy manovi Petr Šťastný, který tak má nakročeno již k sedmému (!) vítězství v řadě. Pořadí se mu to? Na paty mu šlapou další pravidelní úspěšní účastníci seriálu - matador Martin Holiš a místní sportovní talent Max Matyáštík.

Mezi ženami je nyní první Monika Kučerová, vítězka ročníku 2021, která si svou pozici upevnila díky vítězstvím ve Valachy manovi a nedávno i Bike Valachy Bílá. Druhá je průběžně Monika Kadlecová a třetí Iveta Řičánková.

Ale stále není všem dnům konec. Stačí lepší / horší výsledek, nebo vynechání závěrečného závodu a pořadí se výrazně promíchá.

Mezi sportovními týmy vedou obhájci již několikaletého prvenství Titáni ze Zlína, mezi dětmi si brousí zuby na obhajobu sportovci z TJ Sokol Kněhyně.

Jak si stojíte vy? Podívejte se na svůj průběžný výsledek: