"Placky" budou opět pomáhat. Nechejte se zvěčnit u NIKON a přispějte na dobrou věc

30. 7. 2021 - Díky našemu dlouholetému fotopartnerovi, značce Nikon, si můžete i letos odvézt z Valachy Mana stylovou památku a ještě při tom přispět na dobrou věc. Navštivte u Balatonu ateliér Nikonu, kde vás vyfotí a vyrobí vám na počkání "placku" s vaším snímkem.

Za to můžete přispět dobrovolným příspěvkem 50 Kč ve prospěch dobré věci. Loni šel výtěžek na Domov pro seniory ve Velkých Karlovicích Bzovém, rok předtím podpořil místní hasiče, kteří každoročně pomáhají s pořádáním závodu.

Placku si může nechat vyrobit kdokoli - placka je velká, takže se na ni vejdou klidně celé rodinné týmy či celé štafety. Z druhé strany placky je zrcátko nebo magnetka s otvírákem na Kofolu.

Registrovaní závodníci se pak navíc mohou těšit i na tradiční památeční foto od Nikonu před startem u fotostěny. Fotku si mohou nechat na místě vytisknout, později také stáhnout na našem webu.

Nikon jako tradiční partner VALACHY TOUR bude také po oba dny dokumentovat dění na Balatonu. Fotogalerie najdete po závodě na našem webu i facebooku.

Ve fotopointu si opět budete moci prohlédnout špičkovou nejen fotechniku NIKON. V prostoru závodu se tak bude pohybovat hodně fotografů NIKON, tak se nechte zvěčnit.