Petr Vabroušek a Miloš Škorpil: Zlepšete se po boku profesionálů

6. 5. 2021 - Chcete se zlepšit v triatlonu či vytříbit běžeckou formu? Nebo vás jen láká naučit se nový sport? Ve Spa hotelu Lanterna a Wellness hotelu Horal je ještě pár posledních volných míst na prázdninové i podzimní kempy po boku profesionálů. 

Kapacita sportovních pobytů je omezená, nezapomeňte se přihlásit včas!

 

Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem

  • 22.-25. 7. 2021, Spa hotel Lanterna ****, Velké Karlovice

Hledáte nové výzvy a rádi byste vyzkoušeli triatlon? Nebo jste mu již propadli a chcete se zdokonalit, posunout své možnosti či načerpat užitečné informace o tréninku, přípravě na závody či výživě? I tento rok pořádáme ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích triatlonový kemp pod vedením jednoho z nejlepších triatletů na světě Petra Vabrouška. A právě jeho zkušenosti jsou zárukou ideálního seznámení se s triatlonem či prohloubení vlastních zkušeností.

Sportovcům, zvláště příznivcům triatlonu, jistě není třeba dlouze představovat. Dlouhodobě nejúspěšnější český účastník legendárního Ironmana má na svém kontě řadu úspěchu a rekordů a to i v jiných odvětvích. Podporuje a pravidelně se účastní seriálu VALACHY TOUR, jehož pořadatelem je Resort Valachy.

>> Více informací o pobytu

REZERVOVAT POBYT



Běžecká škola Miloše a Dany Škorpilových

  • 3.–6. 6. 2021, Wellness hotel Horal***+, Velké Karlovice
  • 24.–27. 6. 2021 (termín již plně obsazen!), Spa hotel Lanterna****, Velké Karlovice
  • 14.-17. 10. 2021, Spa hotelu Lanterna****, Velké Karlovice

Naučte se správně běhat pod vedením ikony českého běhu Miloše Škorpila a osvojte si znalosti o vhodné výživě (nejen) sportovců v podání Dany Škorpilové. Čekají vás 4 dny v nádherné beskydské přírodě plné techniky běhu, tréninků, společných výběhů i následné relaxace v termálních bazénech a ve wellness. Pobyt je vhodný jak pro začátečníky, tak také mírně pokročilé či pokročilé. 

>> Více informací o pobytu

Svůj pobyt si můžete rezervovat na rezervace@valachy.cz




Sportovní pobyty se konají pouze v případě, že nebude jeho konání omezeno vládními nařízeními. Právo na případnou změnu termínu vyhrazeno.