Nechte se na triatlonu namasírovat od Alpy

21. 7. 2020 - Závodníci triatlonu VALACHY MAN mají možnost se tento rok opět nechat namasírovat od našeho partnera značky ALPA. V zázemí akce bude stánek ALPA a dva maséři. Ti mají k dispozici masérské přípravky od Alpy a bude se věnovat účastníkům.

Maséři zajistí triatletům krátkou regenerační či předzávodní přípravu svalů. Za jejich práci jim můžete dobrovolně přispět.

ALPA jako partner triatlonu VALACHY MAN věnuje každému účastníkovi triatlonu ALPA gel kaštan pro zmírnění pocitu těžkých nohou nebo ALPA masážní roztok chladivý vhodný po sportovním výkonu.

Pro triatlonisty na stupních vítězů ve věkových kategoriích pak ALPA připravila sportovní masážní set ALPA Sport gelem a ALPA emulzi hřejivou. 

ALPA Sport gel

Je chladivý přípravek určený pro výraznou úlevu od bolesti svalů a kloubů po jakékoliv fyzické zátěži. Hřebíček, levandule, tymián, rozmarýn, zázvor a methylsalicylát snižuje bolest namožených svalů. Extrakt měsíčku a arniky působí proti zánětům. Menthol a kafr napomáhají prokrvení. Kreatin vitalizuje pokožku a brání jejímu podráždění. Gel se velmi dobře vstřebává, chladí a má výrazné aromaterapeutické účinky.

ALPA emulze hřejivá

Je určena k přípravné masáži svalů před sportovním a namáhavým pracovním výkonem. Kombinace extraktů zázvoru, kafru a Vanilly butyl ether (látkou, která příjemně voní po vanilce a nevyvolává pálení a svědění) mají výrazně hřejivé a prokrvující  účinky na svaly. Obsahuje kreatin, který urychluje regeneraci a pomáhá zlepšit fyzickou kondici.