Připravte se na novou sezonu s profesionály: Zážitkové pobyty Resortu Valachy

14. 2. 2020 - Vstupte do nové sezony zase o kousek lepší! Spa hotel Lanterna, která je součástí Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, přináší i pro rok 2020 oblíbené sportovní pobyty s profesionály v čisté beskydské přírodě s komfortním zázemím.



Fit pobyt s Hankou Kynychovou

Šest lekcí cvičení na břicho i postavu snů se známou instruktorkou a osobní trenérkou Hankou Kynychovou ve Spa hotelu Lanterna, Velké Karlovice. K tomu neomezený vstup do dvou wellness center s termálními bazény, saunovým světem a kardio fitness nordic walking procházka na rozhlednu Miloňová a snídaně s večeří formou bufé.

Více informací a rezervace  // Koupit jako dárek



Běžecká škola Miloše a Dany Škorpilových - pro začátečníky

Získejte základy správného běhání od toho z nejpovolanějších - ikony českého běhu a zakladatele Běžecké školy Miloše Škorpila. Dozvíte se, jak správně dýchat, našlapovat, jak si naplánovat trénink, předejít bolestem a spoustu dalšího. S tím, jak se u sportu správně stravovat poradí zase Dana Škorpilová. Součástí pobytu je také neomezený vstup do dvou wellness center a snídaně i večeře formou bufé.

Více informací a rezervace // Koupit jako dárek



Běžecká škola Miloše a Dany Škorpilových - pro mírně pokročilé a pokročilé

  • 26.-29. 3. 2020 (nový termín bude upřesněn) nebo 15.-18. 10. 2020, Spa hotel Lanterna**** Velké Karlovice

Běžecký kemp pro mírně pokročilé a pokročilé s Milošem a Danou Škorpilovými. Pronikněte více do tajů běhání, zaměřte se na věci, které vás trápí nebo ve kterých cítíte své mezery a posuňte se i díky videoanalýze běhu zase o kousek dále! V ceně pobytu samozřejmě neomezený vstup do dvou wellness center a snídaně s večeří formou bufé,   vpřípadě říjnového termínu navíc startovné na BĚHEJ VALACHY.

Více informací a rezervace //  Koupit jako dárek



Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem

Individuální přístup, zdokonalení svých schopností i spoustu užitečných informací v podání dlouhodobě nejúspěšnějšího českého účastníka legendárního Ironmana Petra Vabrouška a jeho týmu. Natrénujte na jubilejní 10. ročník největšího triatlonového závodu v České republice a na Slovensku VALACHY MAN, na který získáte v ceně kempu také startovné. A po tréninku můžete relaxovat ve dvou wellness centrech s termálními bazény, saunováním a kardio fitness nebo si vychutnat večeře a snídaně formou bufé.

Více informací a rezervace //  Koupit jako dárek