Testování horských kol ORBEA

29. 7. 2019 - Rovněž letos vás čeká testování kol našich partnerů. Jde o horská kola španělské značky ORBEA, která patří ke světové špičce a aktuálně sedlá třeba silniční team Cofidis a MTB team Luna Chix.

POZOR! Aktualizováno 31. 7.: všechna kola jsou již rozebrána!


Všichni účastníci VALACHY MAN si mohou kolo vypůjčit na testování nebo s nimi odjet celý závod. Na místě bude také servis kol. Obojí zajišťuje CykloMIRA z Lukova u Zlína, autorizovaný prodejce kol ORBEA.

Aktuálně dává ORBEA dohromady seznam kol, která budou k zapůjčení nabídnuta. Už nyní si můžete požádat o předběžnu rezervaci kola na cyklomira@cyklomira.cz. Kolo si případně budete moci rezervovat i přímo na místě v den závodu, tedy v pátek či v neděli.

Jak rezervovat kolo?

Testované modely kol je možné si předem rezervovat. Podmínkou je mít zaplacené startovné na VALACHY MAN 2019.

  • stačí poslat na e-mail CYKLOMIRA@CYKLOMIRA.cz žádost a kolo bude vaše. Vždy, prosím, ale počkejte na potvrzovací e-mail - s blížícím se závodem jsme stále v terénu a nejsme u e-mailu neustále, může tedy chvíli trvat, než rezervaci potvrdíme.

Samotné půjčování kol na místě bude zajišťovat CykloMIRA. K zapůjčení kola na testování je nutné mít dva doklady totožnosti. Pokud chcete s kolem odjet celý závod, počítejte s manipulačním poplatkem 500 korun za přípravu kola.