Na štafetu a krátkou trasu vyprodáno, zbývají poslední místa na dlouhou trať a pro děti

19. 7. 2019 - Již jen týden zbývá do startu VALACHY MANA a i přes navýšené kapacity hlásíme téměř vyprodáno! Poslední volné místo nabízí dlouhá trať, dětské závody jsou ze 2/3 vyprodány.


Aktuální stav volných míst (aktualizováno k 26. 7. 2019, 9:00):

  • dlouhá trať - 26 volných míst
  • krátká trať - 0 volných míst
  • štafeta - 0 volných štafet
  • závody dětí - 1/4 volných míst

Aktualizováno 28. 7.: Přidáno 20 míst na krátkou trasu. U  těchto dodatečných registrací již závodníci neobdrží pamětní tričko (jejich kapacity jsou zcela vyčerpány). Pokud tedy máte vážný zájem o krátkou trasu ve VALACHY MANovi a jste srozumění s tím, že si neodvezete pamětní tričko, registrujte se co nejdříve! 

Ze zkušenosti z minulých let doporučujeme včasnou rezervaci do dětských závodů - o rezervaci přímo na místě v den konání závodu bývá obrovský zájem a bohužel se často nedostane na všechny děti.

Ze závodu si každý účastník odnese kromě jedinečného zážitku také účastnickou medaili, tričko VALACHY MAN od Kilpi (pouze účastníci dlouhé a krátké trati,  štafety), lahev vody od generálního partnera Hello bank! a tašku s drobnými dárky našich partnerů.

REGISTRACE  //  REGISTRACE DÍTĚTE


Nestihli jste se přihlásit, ale máte o některou z vyprodaných variant zájem? Máte ještě několik šancí:

  • přihlášený závodník neuhradí včas svou registraci: faktura pro platbu bankovním převodem je splatná 14 dní - pokud se v tomto termínu neuhradí, systém automaticky registraci stornuje a nabídne ji dalšímu zájemci (doporučujeme sledovat pravidelně náš web)
  • někdo se ze závodu odhlásí či se rozhodne přenechat své místo někomu dalšímu: stačí se spojit třeba přes Facebook, domluvit se a ozvat se nám na valachytour@valachy.cz - tuto změnu lze provést do pondělí 29. 7. 2019
  • přihlášený se na závod nedostaví (nebo nedojde včas): po ukončení registrací nabídneme startovní čísla, která si nikdo nevyzvedl, opět do nabídky - nemůžeme však garantovat, že někdo takový bude, nebo že se na vás dostane