Běžecký závod SPORT Life! Run: přijďte si zaběhat na brněnské výstaviště

22. 10. 2018 - Vyrazte za sportem i v listopadu! Jeden z našich hlavních partnerů - GoGEN - je partnerem sportovního festivalu Life, jehož součástí bude také podvečerní běžecký závod SPORT Life! RUN v prostředí brněnského výstaviště.

  • Kdy: v pátek 9. listopadu
  • Kde: Výstaviště Brno

Připraveny jsou dva závody – jeden pro děti, který začíná v 16:30, a jeden pro dospělé startující v 17:30. Děti poběží trasu o délce 500 m, dospělí si pak mohou vybrat mezi 5 000 a 10 000 m. Start a cíl je umístěn uvnitř areálu výstaviště u hlavní brány, trasa závodu vede po asfaltu, trávě a štěrku.

Pro nejúspěšnější běžce jsou připraveny odměny ve formě prize money, dárkových poukazů a elektroniky od firmy GoGEN. 

Startovné pro děti činí 260 Kč, pro dospělé je to 490 Kč. Součástí startovného je celodenní vstup na festival Life! pro účastníka závodu a jeden jeho doprovod, dále také občerstvení pro účastníka, startovní číslo a elektronické měření čipem. Samozřejmostí jsou i odkládací prostory a vyhřáté šatny v místě startu závodu.

Závod přilákal i známé osobnosti, například instruktorku fitness Hanku Kynychovou nebo herečku Pavlu Vitázkovou. S oběma se budete moci potkat přímo na startu v den závodu. 

Více informací o závodu najdete na www.festivallife.cz/slrun. Registrovat se můžete přímo zde.