Spojte sportovní zážitky s relaxací v Resortu Valachy

8. 4. 2013 - Dopřejte si kvalitní oddech po náročném sportovním výkonu. Resort Valachy Velké Karlovice, který je hlavním pořadatelem VALACHY TOUR, přináší sportovcům řadu příležitostí k relaxaci i aktivnímu odpočinku.

Resort Valachy se nachází v malebném karlovickém údolí Léskové, v CHKO Beskydy u hranice se Slovenskem v regionu, který patří mezi oblasti s nejčistším ovzduším na celé Moravě.

Tvoří ho trojice hotelů - Spa hotel Lanterna****, wellness hotel Horal***+ a hotel Galik** - se dvěma relaxačními centry, Ski areálem Razula a Golfovým hřištěm Horal. Největším lákadlem pro trávení volného času je relaxační centrum Wellness Horal s termálními bazény se slanou vodou vyhřívanou na 36°C, kardio fitness centrem a rozlehlým saunovým světem s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů, kam mají přístup jak ubytovaní hosté, tak i široká veřejnost.

Vedle relaxace nabízí Resort Valachy také další zážitky:

Hotely Resortu Valachy si zakládají na kvalitní gastronomii a atraktivní nabídce krajových specialit připravovaných z čerstvých surovin.

Nebojte se vzít s sebou do Resortu Valachy děti, i pro ně se tu najde spousta aktivit.

Okolí je protkáno turistickými i cyklistickými trasami různé délky a náročnosti, nechybí ani půjčovna horských kol Specialized v hotelu Galik. V blízkosti najdete také cyklostezku Bečva a Bike park Kyčerka.

Tip pro ideální regeneraci sportovců: Wellness den pro zdraví – celodenní relaxace ve Wellness Horal s masáží a tříchodovým menu v ceně. Vybírat můžete z řady thajských a ayurvédských masáží, které mají mimořádně prospěšné účinky na unavené tělo. Obdobnou nabídku přináší také Spa hotel Lanterna v podobě Spa Day.

Spojte účast na závodech s ubytováním v některém z hotelů Resortu Valachy.

Spa hotel Lanterna

Luxusní horský hotel nabízí komfortní ubytování v nadstandardně vybavených pokojích, skvělou gastronomii a ideální příležitost skloubit pobyt v přírodě s odpočinkem při relaxačních procedurách. Ze všech tří hotelů Resortu Valachy nabízí nejvyšší komfort, klid a nejvíce služeb v ceně - snídani, večeři a neomezený vstup do L-SPA s bazénem i do Wellness Horal v hotelu Horal. V ceně jsou i animační programy pro děti i dospělé (nabízené zejména o víkendech, v létě i příležitostně v týdnu). Od podzimu 2010 je v Lanterně jedna z prvních zážitkových restaurací ve Zlínském kraji Vyhlídka s nabídkou degustačních menu. www.lanterna.cz

Wellness hotel Horal

Stylový horský hotel se nachází se na kopci nad typickým valašským údolím. Moderní areál tvoří čtyři rezidence (tři tříhvězdičkové a jedna čtyřhvězdičková), část apartmánů má i vlastní krb, saunu a domácí kino. V hotelu je relaxační centrum Wellness Horal známé zejména díky novým termálním bazénům se slanou vodou vyhřívanou na 36°C, které na podzim 2011 získaly Cenu Kudy z nudy za Podnikatelský počin roku. Wellness Horal dále tvoří kardio fitness centrum a saunový svět, nabízející jako jeden z nemnoha na Moravě masáže s rodilými Thajkami, Srí Lančany a Filipínkami či saunové rituály. U hotelu je devítijamkové golfové hřiště (část slouží v zimě jako sjezdovka), lanový park, víceúčelové hřiště pro tenis a míčové hry, půjčovna segway, bowling a letní grilovací terasa. www.horal-hotel.cz

Hotel Galik

Hotel Galik je ideálním výchozím bodem mnoha turistických, cyklistických i běžeckých tras. Díky příznivým cenám ubytování i stravování je vyhledávaný nenáročnými cestovateli nebo školami při výletech či lyžařských výcvicích. Nabízí ubytování v jednoduše zařízených pokojích většinou se společným sociálním zařízením i výbornou a přitom cenově dostupnou kuchyni s valašskými specialitami. Ubytovaní hosté mají 50% slevu na vstup do termálních bazénů Horal (3,5 km). V hotelu je menší sauna, bowling, stolní tenis a půjčovna horských kol. www.galik.cz