VALACHY MAN je již ze dvou třetin vyprodán - přihlašte se včas!

10. 7. 2018 - Necelé čtyři týdny zbývají do startu VALACHY MANa a startovní listina je již z více, než ze dvou třetin plná. Nepromeškejte jedinečnou možnost postavit se po boku profesionálů i hobby sportovců na největším veřejném triatlonu v ČR a přihlaste se včas. VALACHY MAN je každoročně již dopředu plně vyprodán!

Závod se koná v pátek 3. srpna 2018 v Novém Hrozenkově na přírodním koupališti Na Stanoch (známém jako Balaton). 

Přihlásit se můžete na krátký triatlon (plavání 250 m - kolo 12 km - běh 3,6 km) nebo dlouhý triatlon (plavání 350 m - kolo 16 km - běh 4,5 km). Startovat můžete také ve tříčlenné štafetě (plavání 350 m - kolo 16 km - běh 4,5 km). Připraveny jsou samozřejmě také závody pro děti v několika věkových kategoriích.


Přihlásit se na závod // Dětské závody

Náš tip: Při platbě převodem do 19. 7. či kartou do 1. 8. je startovné o 100 levnější.


Závodníky i všechny ty, kteří se rozhodli ještě do svého prvního triatlonu trošku potrénovat, rádi uvidíme ve stánku MŮJTR1ATLON České triatlonové asociace, kde mohou načerpat plno tipů a rad .

Kromě "hobíků" se k účasti chystá i česká triatlonová špička v čele s tradičním hostem, olympionikem Janem Čelůstkou, který loni na VALACHY MANovi vybojoval bronz, nebo Lukášem Kočařem, úřadujícím mistrem ČR v terénním triatlonu, jenž byl loni druhý.