Co dělat na prvním triatlonu v životě

28. 6. 2018 - VALACHY MAN je pro mnoho účastníků, a v minulosti byl, vůbec prvním triatlonem v životě. Jak se vlastně na první triatlon připravit? Odpovědi vám pomůže najít projekt MŮJTRI1ATLON, který se i letos objeví na VALACHY MANu.

Zástupci projektu, který spravuje Česká triatlonová asociace, připravili:

Na webu najdete užitečné informace o přípravě na triatlon, reportáže z proběhnuvších závodů i pozvánky na další závody zařazené do projektu.

Důležitou součástí projektu je aktivní účast triatlonové asociace na závodech. Na VALACHY MANu tak najdete stánek MŮJTRI1ATLON, na kterém vám poradí, jak se na triatlon připravit, najdete tu ale také řadu soutěží.

Pokud je VALACHY MAN váš první triatlon, zajděte na stánek a třeba to budete právě vy, o kom triatlonová asociace v rámci projektu natočí videoreportáž.

Zapojit se můžete i do soutěže o zájezd na světový pohár v triatlonu do Karlových Varů na začátku září. Podrobnosti o soutěže jsou na webu MŮJTR1ATLON.

MŮJTR1ATLON je oficiální projekt České triatlonové asociace, který otevírá brány pro nové zájemce o triatlon. Zkuste si letos svůj první aquatlon, duatlon nebo triatlon, ať už ve štafetě nebo na vlastní pěst. Zažijte novou dávku adrenalinu, vyberte si některý z doporučených závodů.