Dárek pro vás: funkční trička Kilpi - s garancí velikosti do 30. 6.

27. 6. 2018 - I tento rok pro vás máme jako praktickou vzpomínku na VALACHY MANA připravena funkční trička od hlavního partnera závodu - severské značky sportovního oblečení KILPI. V limitované edici vyrobené s logem závodu speciálně pro Valachy tour najdete barevnou variaci pro ženy i muže.


Triko Kilpi je vyrobeno z funkčního rychleschnoucího materiálu, je antibakteriální, dobře odvádí pot a je velmi prodyšné

Těšit se na něj může každý účastník hlavního (dospělého) triatlonu, který nastoupí na start krátkého, dlouhého či štafetového závodu s uhrazenou registrací.

 

Garantovaná velikost trika

Preferovanou velikost trika budeme mít připravenou pro všechny, kteří se do závodu registrují do soboty 30. 6. 2018 a zvolí svou preferovanou velikost trika. 


Památeční tričko budeme mít připraveno ale pro všechny závodníky (tedy i ty, kteří se případně doregistrují na místě) - ti si budou moci vybrat z aktuálních zásob k dispozici na místě. 

POZOR! Nezahálejte s registrací, VALACHY MAN je každoročně dopředu plně vyprodán! Již nyní zbývá v závodu jen třetina startovních čísel!

Registrovat se na VALACHY MAN



Kde si tričko vyzvednout?

Tričko si můžete vyzvednout v den konání závodu v Novém Hrozenkově na stánku triatlonu VALACHY MAN, a to po předložení startovního čísla, na kterém budete mít uvedenu také velikost trika

Pokud velikost trička na startovním čísle uvedenu nemáte, znamená to, že jste se přihlásili po 30. 6. a proto vám nejsme schopni garantovat požadovanou velikost.

KILPI bude mít na triatlonu VALACHY MAN také svůj prezentační stánek, v němž si můžete za výhodné ceny koupit i další sportovní oblečení. Atmosféru závodu bude zpříjemňovat nejen dětem maskot - sob Kilpík.