Otestujte trailové novinky Inov-8 na duatlonu

30. 4. 2018 - Absolutní novinky trailové běžecké obuvi značky Inov-8 můžete otestovat na akci VALACHY DUATLON 2018. Běžecké boty si budete moci půjčit ve stánku Inov-8 jen na proběhnutí v okolí Galiku, nebo v nich absolvovat celý závod. 

Otestované modely běžeckých bot Inov-8 si budete moci v případě zájmu koupit na stánku. Pokud se vám v závodě bude dařit nebo budete mít štěstí v účastnické tombole startovních čísel, získáte na boty slevu až 3 000 Kč. 

Testování zajišťuje - Best4Run Přerov, běžecká speciálka - www.best4run.cz. Zapůjčení běžeckých bot probíhá až na místě, bez rezervace předem.

A jaké modely si budete moci na duatlonu vyzkoušet?

  • Inov-8 X-talon 230 - nejočekávanější letošní bota od Inov-8. Uzoučká a pevná, odolná jako tank. X-Talon 230 se skvěle hodí do hlubokého bahna, na závody, kde potřebujete rychlost a jistotu došlapu. 
  • Inov-8 Roclite 290 - pohodlná bota, kterou jsme několikrát testovali v bahně, sněhu, na ledu i na kamení. Podrží vás při dlouhých bězích v náročném terénu a navíc snese i podíl pevného povrchu. 
  • Inov-8 roclite 315 - těžší bráška Roclite 290, který je vhodný nejen na běhání, ale i na turistiku. Pevná a robustní bota, která se postará o pohodlí a bezpečnost chodidla při dlouhých vzdálenostech. 
  • Inov-8 Trailroc 270 - pár let jsme čekali a dočkali jsme se. Nová generace Inov-8 Trailroc si bere to nejlepší ze starého modelu a doplňuje ho o vylepšenou podrážku, lepší výztuhy, 3D printové výztuhy na patách. Je energická, rychlá a odolná. Miluje šutry, skály, lesní cesty. 
  • Inov-8 Trail Talon 275 - naše nejoblíbenější klasika od Inov-8. Koncept Trail Talon má příjemně široký střih, snese terén i asfalt, patří k našim největším univerzálkám. 

Pokud tápete, co na VALACHY DUATLON obout, mrkněte na článek od Inov-8: Boty do pořádného bahna?