NOČNÍ STOPA VALACHY se odjede ve Velkých Karlovicích

14. 2. 2018 - Dnešním dnem je to definitivní: NOČNÍ STOPA VALACHY se pojede ve Velkých Karlovicích!  Díky včerejšímu celodennímu sněžení přibylo v údolí Léskové 10-15 cm nového sněhu, který bude v kombinaci se zmrzlým podkladem dobrým základem pro závod na běžkách.

Původně plánovanou trasu jsme si dnes projeli: je sjízdná a zasněžená, ale kvůli jednomu lesnímu úseku, který je po těžbě dřeva rozbitý a je zde málo sněhu na kvalitní stopu, jsme se rozhodli trasu změnit. Upravovat se bude strojově v pátek a v sobotu před závodem.

Závod nově povede údolím Léskové od Galiku směrem do obce až k přípojce na Karlovskou magistrálu, kde bude obrátka o 180 stupňů a dalšími stopami se pojede zpět ke Galiku, který se obkrouží a pojede se druhé kolo. Délka jednoho okruhu, který se pojede celkem dvakrát, je 6,5 km (celkově tedy 13 km)

Na NOČNÍ STOPU VALACHY 2018 se můžete do čtvrtku registrovat online (registrace dospělého při platbě předem se slevou 100 Kč, děti registrace při platbě předem za 50 Kč), registrace je možná také přímo na místě v den konání závodu. Počet dospělých startovních míst je omezen na 300.