Otestujte kola Specialized na VALACHY MAN

31. 7. 2017 - Také na VALACHY MAN máte jedinečnou příležitost otestovat nebo si rovnou na závod zapůjčit horská kola Specialized! Stačí být přihlášen na závod, mít řádně zaplacené startovné a zarezervovat si konkrétní kolo. Testovací stan i kola zajišťuje prodejna EXTREM SPORT ZLÍN – SPECIALIZED CONCEPT STORE. 

Prodejna nabízí k půjčení špičková kola značky Specialized: s kolem se tak můžete projet a otestovat v terénu, a nebo s ním rovnou můžete odjet bikovou část VALACHY MANA. Vedle půjčovny bude k dispozici také servisní stan, který také připravuje prodejna EXTREM SPORT ZLÍN.

Zapůjčení kola je velmi snadné – vyberte si model a velikost rámu, který si chcete vyzkoušet! Seznam kol a rezervační formulář najdete na stránkách prodejny EXTREME SPORT ZLÍN.

Podrobné podmínky najdete na stránkách prodejny. Na místě budou potřeba jen 2 doklady totožnosti a vyplníte jednoduchou „Smlouvu o zapůjčení kola“. Vše zabere pár minut. Díky dlouhodobé spolupráci s prodejnou kol Specialized nemusíte skládat zálohu na kola.

Za zapůjčení kola bude účtován snížený servisní poplatek ve výši 399 Kč, který zaplatíte před převzetím kola k testu v den závodu.