Přihlašte se na BIKE VALACHY do 16. 6. a získejte levnější startovné

24. 5. 2017 - Startovní listina na červnový maraton horských kol po valašských kotárech, BIKE VALACHY, se už pomalu plní. Nezmeškejte třetí závod seriálu VALACHY TOUR 2017 a nenechejte si ujít mimořádnou příležitost postavit se na start závodu po boku paralympika Jiřího Ježka. Pokud se stihnete přihlásit a zaplatit online do 16. 6. budete mít navíc registraci o 100 Kč levnější.

Vydejte se na závod horských kol, který startuje již tradičně od hotelu Galik ve Velkých Karlovicích, v neděli 18. 6. 2017. 

Přihlašte se na maraton po ostrých valašských kotárech na 45 km nebo zvolte méně náročnou Fitness valašskou trasu na 20 km. Pro děti je připravena trať délky a náročnosti přizpůsobené jejich věku.

PŘIHLÁSIT SE NA BIKE VALACHY 2017 MŮŽETE ZDE

   


 

Přihlašte se včas a získejte startovné o 100 Kč levnější

Registrujte se do závodu online a uhraďte bankovním převodem (do 5. 6.) nebo kartou (do 16. 6.) a zaplaťte za start jen 400 Kč (při platbě na místě je registrace za 500 Kč). U dětí je zvýhodněná cena symbolických 50 Kč (při platbě na místě je start za 100 Kč).

Více informací a registrace zde


Na BIKE VALACHY míří i paralympionik Jiří Ježek

Speciálním hostem BIKE VALACHY bude šestinásobný paralympijský vítěz a mistr světa, cyklista Jiří Ježek. Ten se nejen postaví na start hlavního závodu, stane se i patronem a startérem závodu pro děti.

„Závodů horských kol opravdu moc nejezdím. Účastním se tak dvou tří akcí za rok. O to víc si své starty v terénu vybírám. Jezdím to hlavně kvůli lidem a pohodové atmosféře, víceméně pro potěšení. Beskydy a nedaleké Hostýnské vrchy mám moc rád, každý rok sem pravidelně jezdím na takové minisoustředění. Je tu nádherná příroda a skvělé zázemí pro cyklistiku, navíc kvalitní wellness je pro mě vždycky důležitým kritériem pro výběr hotelu. Už se na BIKE VALACHY moc těším.“

Celý článek naleznete zde.