Aktuální situace z příprav na duatlon ve Velkých Karlovicích

5. 5. 2017 - Dnes ráno jsme byli proběhnout trasu duatlonu a přinášíme vám pár dokumentujících fotek, abyste měli představu o aktuální situaci.

Terén závodu

Už zhruba tři dny ve Velkých Karlovicích nepršelo, nicméně terén na některých místech zůstává mokrý a bahnitý, zvláště tam, kde probíhala těžba dřeva. 

Trasa pro dospělé zůstává stejná jako loni, pro děti jsme ji oproti loňsku mírně upravili ve prospěch stabilnějšího terénu - běží se více lesem. 

    

Veškeré mapy tras najdete na webu. U závodů dětí doporučujeme mapu prohlédnout a klidně i projít trasu před závodem na místě. Značení ale bude dostatečné, včetně přítomnosti pořadatelů

Je zjevné, že se letos znečistíte více než loni :-), ale wapky jsou připraveny a k tomu i mobilní prádelna AEG. 

Ukončení registrace na VALACHY DUATLON 2017

Pokud jste se ještě nestihli zaregistrovat, dnes máte ještě poslední příležitost učinit tak online. Během dne dojde k vypnutí této možnosti a budete se tak moci dohlásit až na místě, zítra 6. 5. u hotelu Galik.

Upozorňujeme, že kapacity na závod jsou omezeny. Na místě se tak můžete hlásit do celkové kapacity:

  • 300 míst pro dospělé (aktuálně je k 12:00 přihlášeno přes 260 dospělých)
  • 300 míst pro děti (aktuálně je k 12:00 přihlášeno přes 230 dětí)

Již se tedy počtem nahlášených účastníků blížíme k loňskému rekordnímu číslu, které bylo zapsáno do České knihy rekordů.

Cesta do Velkých Karlovic

Pokud jedete do Velkých Karlovic ze směru od Vsetína, myslete na případné zdržení u Janové a na dvou dalších místech na trase kvůli opravě silnic. Nejedná se o žádné zásadní zpoždění, ale je potřeba s tím počítat a nejen na závod úplně "naknap".

Prezentace a registrace dětí probíhá od 8 do 9:15 hodin, pro dospělé od 10 do 12:00 hodin. Prosíme, vynasnažte se přijít včas, případně, pokud víte, že nedorazíte, informujte nás, abychom do závodu mohli zařadit další sportovce.

Těšíme se na vás a přejeme hodně štěstí do závodu