SUPERMIXÉR PRO SUPERVÝKONY s exkluzivní slevou

1. 1. 2017 - Gratulujeme vám k úspěšnému zvládnutí letošní Noční stopy. Sami jste se určitě přesvědčili, že abyste mohli podávat supervýkony, potřebujete mít natrénováno. A výborným tréninkovým parťákem se může stát i mixér ETA Vital Blend.

Jeho vysoký výkon se nikdy nesníží a v rychlosti je opravdu nedostižný. Připraví vám extra jemné smoothie, z jakéhokoliv ovoce a zeleniny, na které si vzpomenete. Potřebujete povzbudit před závodem? Postará se o vás. Máte chuť na něco sladkého, co nerozhodí váš stravovací režim? Vital Blend namixuje za pár minut zdravou nutelu z kakaa a avokád. Nechcete nic riskovat a vyhnout se mléku před závodem? Rozmixujete mandle nebo kokos a připravte si společně s Vital Blendem zdravé rostlinné mléko. Uvidíte, že se z vás stanou nerozluční parťáci.

Jako odměnu za zvládnutý závod a motivaci do budoucna vám dáváme kupon v hodnotě 1200 Kč, který můžete využít při nákupu kteréhokoliv mixéru z řady Vital Blend na eshop.eta.cz.

Kupon uplatníte v košíku při nákupu po vložení kódu: NOCNISTOPA17. Z ceny mixéru Vám pak bude odčteno 1200 Kč. Můžete si vybrat, zda si mixér necháte poslat domů nebo si ho vyzvednete na jedné ze značkových prodejen ETA.

Tento kupon s exkluzivní slevou můžete uplatnit do 2.3.2017. do 18. března 2017 pak můžete nakoupit s 10% slevou.

Držíme vám palce, abyste úspěšně absolvovali i další nadcházející závody a určitě nezapomeňte na tréninkového parťáka do pohody i nepohody.