Těšte se na prémiové ceny od REBORN by VEIT-SPORT

13. 2. 2017 - Seznamte se s REBORN PHOENIX, funkčními sportovními brýlemi s výměnnými zorníky, které budou po NOČNÍ STOPĚ VALACHY 2017 dělat radost pěti z vás.

Prémiové ceny do nočního závodu na běžkách, který se koná již tuto sobotu 18. 2. 2017, věnoval REBORN by VEIT-SPORT, již tradiční partner VALACHY TOUR.

A co od brýlí REBORN PHOENIX můžete očekávat? Velmi dobré zorné pole, flexibilitu i komfort s možností výměny skel, která zaručují jasnou vizi ve všech světelných podmínkách. Tento model byl testován sportovními triatlonovými týmy v Rakousku a jeho přednosti oceníte v každém sportu:

  • lehký rám je vyrobený z vysoce elastického grilamidu TR90 a je příjemný a pohodlný při nošení
  • stranice jsou vyrobeny z pružného materiálu s protiskluzovou úpravou
  • nosníky mají sedýlka, která se snadno přizpůsobí a tím zajistí optimální pohodlí při sportu
  • snadno vyměnitelná skla z polykarbonátu tvoří nekompromisní ochranu očí (UV400 - 100% ochrana proti UVA, UVB a UVC paprskům) a  perfektní kontrast  za všech světelných podmínek, i při extrémním zakřivení je vidění bez zkreslení
  • větrací otvory zajišťují proudění vzduchu a zabraňují zamlžení

Ti z vás, kteří chtějí o prémiové ceny REBORN PHOENIX zabojovat a nejsou ještě na NOČNÍ STOPU VALACHY 2017 přihlášení, tak můžou učinit online nebo přímo na místě v den konání závodu u hotelu Galik ve Velkých Karlovicích.