Neváhejte: zvýhodněné startovné při platbě převodem už jen do 6. února

30. 1. 2017 - Termín Noční stopy Valachy se nezadržitelně blíží. Už jen necelé tři týdny nás dělí od prvního závodu letošního ročníku seriálu Valachy tour.

A už jen pár dnů zbývá k registraci všem, kteří chtějí získat výhodnější startovné!

Při registraci a úhradě převodem do 6. 2. (případně pak při platbě kartou do 16. 2.) stojí startovné 350 Kč. Při registraci a platbě na místě zaplatíte 450 Kč.

Startovné pro děti činí 50 Kč při přihlášení online do 16. 2. Při přihlášení v den závodu 18. 2. činí startovné 100 Kč. Na rozdíl od dospělých se u dětí startovné neplatí předem. Uhradíte je až na místě v den závodu.

Využijte možnosti bezplatného zapůjčení testovacích běžek značky Fischer! Tuto možnost mohou využít sportovci s uhrazeným startovným předem. Více o půjčování běžek brzy upřesníme. Těšte se i na konzultace a ukázku mazání běžek na stánku týmů Fischer a Avex Ski.

Podmínky pro běžky jsou ve Velkých Karlovicích vynikající! 

Přírodní sníh drží a stopa je obecním úřadem kvalitně upravována, což si jistě ověřili i ti, kteří se účastnili v sobotu 28. ledna další velké sportovní akce ve Velkých Karlovicích - Karlovské padesátky! I při účasti stovek závodníků zůstává stopa ve výborné kvalitě, což si můžete přijet vyzkoušet kterýkoli den v týdnu.

Podívejte se, jak to vypadalo ve stopě při Karlovské padesátce: