Celoroční startovné na VALACHY TOUR a další tipy nejen na sportovní dárky

- Chcete potěšit - nebo SE NECHAT potěšit - milým sportovním dárkem? Co třeba celoroční startovné na VALACHY TOUR nebo Běžecká škola Miloše Škorpila?

Nechejte se inspirovat nabídkou dárků z Resortu Valachy, který je pořadatelem VALACHY TOUR, a prožijte nezapomenutelné chvíle v nádherné přírodě Beskyd s možností sportování i relaxace.


Startovné VALACHY TOUR 2018

  • Cenově zvýhodněné startovné na pět závodů seriálu VALACHY TOUR, které se odehrávají v okolí Velkých Karlovic. Celoroční startovné stojí 1 800 Kč, zaplatíte tak 4 startovné z 5 a ještě můžete mít startovní číslo dle vlastního výběru. 


Běžecká škola Miloše Škorpila

  • Profesionální běžecká příprava pod vedením známého ultramaratonce a trenéra Miloše Škorpila je opět tady - v  termínu 19. - 22. 4. 2018 nebo 11. - 14. 10. 2018. Omezený počet míst! Ubytování ve Spa hotelu Lanterna, od 7 990 Kč/osoba. Zahrnuje i snídani, večeři a neomezený vstup do relaxačních center L-Spa a Wellness Horal. 

Škola běžeckého lyžování v Resortu Valachy

  • Naučte se správně běžkovat nebo si zlepšete svou běžkařskou techniku 28. - 31. 1. 2018 pod vedením zkušených trenérů s neomezenou relaxací v Resortu Valachy při Škole běžeckého lyžování.

Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem

  • Propadli jste triatlonu a chcete se v něm zdokonalit, posunout své hranice a načerpat užitečné informace o tréninku, závodech nebo výživě?  Přijďte načerpat nové zážitky 12. - 15. 7. 2018 s Petrem Vabrouškem, který má na svém kontě řadu světových úspěchů.

Všechny dárkové poukazy na sportovní zážitky naleznete v záložce "Další aktivity v Resortu Valachy".


A protože sportovní aktivity je potřeba doplňovat i relaxací, přidáváme tip na to, jak po sportovním výkonu dát odpočinout tělu i duši:

Wellness den pro zdraví

  • Celodenní pobyt ve Wellness Horal s masáží dle výběru a obědovým menu. Ideální kompromis mezi „pouhou" masáží a vícedenní dovolenou. Nejprodávanější dárkový poukaz Resortu Valachy.

Pobytové dárkové poukazy jsou vystavovány v elegantním provedení a zasílány poštou (od hodnoty 500 Kč zaslání zdarma), ke startovnému na Valachy tour vám vystavíme speciální poukaz. Více o dárkových poukazech a celou nabídku naleznete ZDE.




* Pořadatel si vyhrazuje právo změnit datum závodu