Zaregistruj se na BIKE a dostaneš bidon Specialized

22. 6. 2016 - Máme pro všechny zaregistrované účastníky hlavního závodu BIKE VALACHY výjimečný dárek. Při prezenci v den závodu dostane každý ke startovnému bidon Specialized Purist MoFlo z limitované edice VALACHY TOUR. Tento druh láhve koupíte pouze ve specializovaných bike prodejnách za 349 korun! 

Lahev Purist MoFlo má průtok o 50 % vyšší než ostatní oblíbené lahve, snadno se otevírá, lehce používá a po uzavření je zcela nepropustná. Ochranná vrstva Purist chrání láhev před zápachem, skvrnami a udržují vaši vodu čirou a láhev čistou.


Design s velkým závitem v horní části je dostatečně široký pro kostky ledu a nabírání odměrem práškových sportovních nápojů.

Nový design horních částí MoFlo poskytuje široký otvor pro vodu, který poskytuje až o 50% vyšší průtok než jiné rozšířené láhve a také obsahuje vylepšený vnější úchop.

Láhev je vyrobena ze snadno stisknutelného materiálu LDPE a díky čirému průhlednému pruhu snadno zkontrolujete obsah.

Specialized je významným partnerem BIKE VALACHY a celého seriálu VALACHY TOUR už od jeho prvního ročníku. Dodává ceny pro celkové vítěze VALACHY TOUR a spustu cen pro nejlepší ve všech věkových kategoriích.

Letos navíc dostane jeden z účastníků nejméně jednoho závodu VALACHY TOUR kolo značky Specialized, na kterém jezdí i olympijský vítěz v cross county Jaroslav Kulhavý. - více zde.