Doprovodný program NOČNÍ STOPY - Maxipes Fík, laser show, ohňová show

25. 2. 2016 - Kromě výjimečné atmosféry nočního závodu si můžete na NOČNÍ STOPĚ VALACHY užít i zajímavý doprovodný program. Dětské závody bude doprovázet maskot Maxipes Fík s nímž se děti budou moci vyfotit. Po skončení hlavního závodu pak na vás čeká výjimečná ohňová show.

Sobotní program začne před Galikem už po 13. hodině. Atmosféru bude zpříjemňovat osvědčený DJ Tono, který sebou přiveze kamaráda s laserovou show! Těšit se tak můžete na jeho kousky i zajímavé světelné hrátky se speciálními světly.

Pro děti bude připraven maskot dětských závodů Maxipes Fík ve své životní velikosti. Před Galikem bude také speciální herní stánek zábavné a výukové elektroniky GoGEN Maxipes Fík. Nejen děti si zde budou moci vyzkoušet dětské tablety, herní konzole a další elektroniku. Maxipes Fík odstartuje dětské závody a děti se s ním budou moci vyfotit na památku.

Focení z akce zajistí profi fotografové NIKON, jejichž snímky najdete po závodu na webu valachytour.cz. Letos se NIKON dohodl se značkou televizorů Philips a na jejich televizorech s operačním systémem Android si můžete připomenout na snímcích minulé ročníky VALACHY TOUR.

Partnerem VALACHY TOUR je už třetím rokem český výrobce sportovního funkčního oblečení KLIMATEX, který opět přijede se svým velkým stanem a bude nabízet oblečení za výhodných podmínek.

Největší síť prodejen Euronics prostřednictvím svojí partnerské prodejny v Karolince pro vás zajistil možnost koupit si novou čelovku nebo baterie do čelovky. Značka GoGEN, která podporuje našeho kamaráda veslaře Ondru Synka na cestě do olympijského Ria, pro každého účastníka má dárek ve formě dárkového balení dvou "knoflíkových" baterií.

Red Bull, nový partner VALACHY TOUR, pak každému posílá jednu plechovku svého nápoje, který vám dá křídla...

Sladkou odměnou za účast na NOČNÍ STOPĚ VALACHY pro vás může být kromě úspěšného absolvování, také pravý Valašský frgál z naší vlastní pekárny. 

Na závěr prvního závodu letošní série VALACHY TOUR můžete obdivovat umění špičkové žonglérské skupiny ARDOR VIRIDIS. Jejich čtvrthodinová ohňová show bude určitě nezapomenutelným zážitkem.