Předpověď počasí je pro NOČNÍ STOPU VALACHY příznivá

22. 2. 2016 - Termín NOČNÍ STOPY VALACHY se nezadržitelně blíží. Předpověď počasí na tento týden je příznivá. Od úterý se má výrazně ochladit a v Beskydech má i sněžit. S největší pravděpodobností se v sobotu 27. 2. 2016 uskuteční běžkařské závody ve Velkých Karlovicích. Budeme vás průběžně informovat o podmínkách a situaci v údolí okolo hotelu Galik. Sami můžete situaci sledovat třeba na webkameře Ski areálu Razula.

V médiích se dnes objevují titulky "Po rekordním pondělí se o deset stupňů ochladí a na hory se vrátí sníh". „Během úterý přejde přes naše území od severozápadu studená fronta, která se nad Alpami zvlní. Za ní do střední Evropy začne proudit studený vzduch,“ popisuje Tomáš Mejstřík z ČHMÚ. Podle meteorologa mají během týdne teploty postupně klesat. Největší mráz přijde v sobotu (v den závodu), kdy při sněhové pokrývce může teplota klesnout až na minus dvanáct stupňů.

Přípravy na NOČNÍ STOPU VALACHY jsou v plném proudu. Téměř dvěma stovkám dospělých a dětí přihlášených na NOČNÍ STOPU se už tisknou startovní čísla se jménem, máme připravené diplomy pro děti, tiskneme informační a navigační plakáty pro účastníky.

Připravujeme materiály a dárky od partnerů, které dostanou závodníci. Malí i velcí. Každý tak najde ve startovním balíčku energetické tablety Enervit - GT sport pro rychlé zažehnání nastupující únavy i pro průběžné doplňování energie, dárkové balení dvou litiových baterií GoGEN CR2032 ideálních pro použití v přístrojích se střední a vyšší energetickou náročností.

Philips pro účastníky ve spolupráci s dalším partnerem Euronics připravil speciální akci, kdy můžete získat výjimečnou slevu 10% na nákup televizorů s nejrozšířenějším operačním systémem Android. A to i při nákupu přes internet!

Pro všechny účastníky hlavního večerního závodu pak bude připraveno tradičně teplé jídlo po závodu a nápoj v restauraci hotelu Galik.