Běh ve Velkých Karlovicích nebo běžky na Pustevnách?

17. 2. 2016 - Sněhové podmínky ve Velkých Karlovicích nejsou v tuto chvíli nakloněny pořádání běžkařské NOČNÍ STOPY VALACHY. Spíše to vypadá na běžeckou NOČNÍ STOPU VALACHY. V této situaci se nabízí možnost uspořádat běžkařské závody na nedalekých Pustevnách. Každopádně platí, že první závod letošní VALACHY TOUR se 27. února 2016 na 100% uskuteční.

V minulých hodinách jsme dostali nabídku od kamarádů, kteří se starají o běžkařské stopy na nedalekých Pustevnách, nabídku, že bychom mohli běžkařský závod letošní VALACHY TOUR uspořádat tam. Podmínka na Pustevnách jsou nyní výrazně lepší než ve Velkých Karlovicích. Je tam k dispozici nyní upravený desetikilometrový okruh.

Nicméně stále věříme, že budeme mít stejnou kliku jako obec Velké Karlovice, která dokázala díky přívalu sněhu na poslední chvíli uspořádat karlovskou padesátku a to na tratích právě NOČNÍ STOPY VALACHY. 

Nabízí se tedy dvě možnosti:

1. uspořádat jako před dvěma lety večerní běžecký závod ve Velkých Karlovicích (cca 10km) a využít osvědčeného zázemí Galiku

2. večerní běžkařský závod na Pustevnách v novém prostředí

Každé řešení má svoje pro a proti. Napište nám na valachytour@valachy.cz nebo hlasujte v anketě na facebooku - ZDE

Konečné rozhodnutí o způsobu a místě konání NOČNÍ STOPY bude známo do středy 24.2.

Každopádně NOČNÍ STOPA VALACHY bude!