Trička VALACHY MAN je možné dobjednat

17. 8. 2015 - Vzhledem k velkému zájmu a četným dotazům účastníků triatlonu VALACHY MAN ohledně trička od partnera KLIMATEX, nabízíme vám možnost doobjednat si jej. Stačí si vybrat barvu, velikost a poslat objednávku na valachytour@valachy.cz. Triko vám pak pošleme na dobírku na vaši adresu.

Při objednávce dejte do předmětu mailu text TRIČKO VALACHYMAN. V mailu pak uveďte typ trička, velikost, počet objednaných triček a adresu, kam chcete trička dodat.

Dodávku triček bude zajišťovat přímo partner VALACHY TOUR společnost KLIMATEX. Trička bude vyrábět na základě objednávek od vás a bude je posílat výlučně na dobírku. Jiná možnost dopravy není možná. Cena trička bude stejná jako při triatlonu, tedy dotovaných 349,-. K tomu počítejte s náklady na balné a dobírku ve výši 99,-.

Nabízíme vám i možnost objednat si speciální edici kompresních lýtkových návleků KLIMATEX RAM a potítka s logem VALACHY TOUR. Rovněž cena kompresních návleků je dotovaná a je stejná jako u triček, tedy 349,-. Při objednávce více triček či návleků najednou zaplatíte jen jedny náklady na dopravu.

Triko Quick Dry DAILE od KLIMATEX má speciální úpravu, která zajišťuje rychlý odvod potu od těla a rychlé schnutí materiálu. Švy jsou šité naplocho a na triku je použité větší množství reflexních prvků. Triko má lehce prodloužená záda a je volnějšího střihu.


tričko
velikosti
Pánské 1
M, L, XL
Pánké 2  M, L, XL
 Dámské 1  S, M, L, XL
 Dámské 2  S, M, L, XL
 Návleky  univerzální