Herec Luděk Randár se chystá do štafety s dcerou a synem

4. 8. 2015 - Triatlon VALACHY MAN je v Česku neobvyklý tím, že nabízí možnost zápolení nejen jednotlivcům, ale také štafetám. Většinou je tvoří přátelé či kolegové z práce. Letos mezi nimi bude i jedna rodinná – triatlonu se zúčastní herec Městského divadla Zlín Luděk Randár s dcerou Annou a synem Matějem.

Luďku, jak se to seběhlo, že jste se rozhodli k účasti?

O VALACHY MANovi jsem se dozvěděl od známých. Vyprávěli, že má skvělou atmosféru, že se na něj chystají a ať jedu taky. Říkal jsem si, že by to opravdu mohlo být příjemné zpestření prázdnin. Už jsem zkoušel leccos, mám rád adrenalin a toto je zážitek, s kterým ještě nemám zkušenost. Když jsem navíc zjistil, že bych tento zážitek mohl podniknout ve štafetě s rodinou, bylo rozhodnuto. Syn i dcera byli hned pro. Jsme teď zrovna na dovolené na chalupě v Rožnově pod Radhoštěm, takže v pátek jen přejedeme přes kopec a jsme tam.

Jak jste si v rámci rodiny rozdělili disciplíny štafety?

Bylo to docela jednoduché – kdo co nejlíp umí. Dcera Anna nejlíp z rodiny plave, chodila několik let do plaveckého kroužku. Syn Matěj zase závodně tančil, fyzičku si stále udržuje, především běháním. No a na mě zbylo horské kolo. Jezdím na něm rekreačně.

Je fyzička pro vás jako herce důležitá?

Ano, ale hlavně mám ke sportu blízko svým založením. Prostě se nechci „kutálet“. V zimě především plavu, v létě jezdím na kole. Ale že bych někdy závodil a měl tyto ambice, to ne. Naše štafeta se určitě na VALACHY MANovi nebude chtít měřit se zkušenými sportovci. Jedeme za atmosférou a užít si to.

Děkujeme za rozhovor a budeme vám držet pěsti.