Představujeme vám: tato kola od Specialized můžete při VALACHY TOUR vyhrát

27. 6. 2013 - Při VALACHY TOUR je ve hře řada hodnotných cen. Mezi ty "nej" patří horská kola Specialized. Vítěz a vítězka celého seriálu odjedou na novém kole Specialized v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Firma Specialized je americký výrobce jízdních kol založena v roce 1974 a má jednu z nejbohatších historií v cyklo odvětví. Je považována za technologického inovátora a ve spolupráci s vědci vytváří mnoho revolučních novinek. Přišla například se systémem Body Geometry, což je patentovaná technologie, která má zajistit cyklistům lepší pohodlí při jízdě a tím zvýšení výkonnosti a snížení únavy svalového aparátu. Firma Specialized myslí i na ženy a vytváří produkty ženám na míru, protože je víc než zřejmé, že žen v cyklistice neustále přibývá.

Na kolech Specialized jezdí například  Roman Kreuziger, Zdeněk Štybar, Martina Sáblíková, Tereza Huříková, Michal Prokop a hlavně Jaroslav Kulhavý, se kterým se potkáte na startu BIKE VALACHY. O účasti Jardy Kulhavého na BIKE VALACHY si můžete přečíst zde.

Vítězka VALACHY TOUR si odveze tento krásný bike:

Fate Expert Carbon 29

Tato dámská 29" je idální XC stroj pro výkonnostní a cílevědomé cyklistky. 
Velikost: 17"
Barva: Carbon/Charcoal/Neon Pink



Vítěz VALACHY TOUR odjede na tomto biku:

Epic Expert Carbon 29

Lehká karbonová 29" ideální na XC a boj s časem i terénem. 
Velikost: 19"
Barva: Metallic White/Black/Flo Red



Více informací o specifikaci po kliknutí na fotku kola nebo zde: Fate Expert carbon 29" a Epic Expert Carbon 29"