Prožeňte Jardu Kulhavého na BIKE VALACHY

18. 6. 2013 - BIKE VALACHY nabídne příležitost poměřit síly v MTB maratonu horských kol s Mistrem světa 2011, vítězem Světového poháru 2011 a olympijským vítězem 2012 Jaroslavem Kulhavým. Kdo by toho nechtěl využít?


V letošní sezóně je Jaroslav Kulhavý opět ve skvělé formě, což dokazuje jeho poslední úspěch - bronz v závodě Světového poháru, který se jel minulý víkend v italském Val di Sole. Svou přípravu nyní směřuje k Mistrovství světa v maratonu horských kol, které se koná již poslední červnový víkend v rakouském Kirchbergu. Jeho cíl je jasný - zvítězit a získat do své sbírky další duhový trikot mistra světa!

Po loňské olympiádě v Londýně zná Jaroslava Kulhavého nejen každý biker a cyklista, ale i ti, kteří cyklistiku příliš nesledují. Pojďme si stručně shrnout, kdo je tento osmadvacetiletý fenomenální sportovec, kterého nejenže potkáte na trati BIKE VALACHY, ale budete si s ním třeba moci také po závodě popovídat na autogramiádě a nechat si podepsat na památku cyklistický dres nebo přilbu.

Cenné úspěchy si Jaroslav Kulhavý připsal už coby juniorský závodník, v roce 2003 vybojoval tituly juniorského mistra Evropy i světa.

Do podvědomí širší veřejnosti se dostal především před třemi lety. Stal se vicemistrem světa XC, Mistrem Evropy, zvítězil ve finálovém závodu Světového poháru a celkově skončil v SP na 3. místě. Od té doby se drží na předních příčkách a svou výbornou kondici předvedl v Londýně v roce 2012, kde vybojoval zlatou olympijskou medaili.

Jaroslav Kulhavý se specializuje na disciplínu horských kol (cross country) a účastní se především závodů Světového poháru. Letos se v České republice oficiálně účastní pouze dvou cross country závodů. Jedním byl závod Světového poháru v Novém Městě na Moravě, a tím druhým je právě BIKE VALACHY.

Každý tak má možnost zúčastnit se ve Velkých Karlovicích MTB závodu spolu s olympijským vítězem a říct si:“ Závodil(a) jsem s Jardou Kulhavým.“ Taková příležitost se přece nedá odmítnout. Takže co vy na to, potkáme se na startu? ;-)

Registrovat na závod se můžete zde.