Také děti čeká BIKE VALACHY

29. 6. 2015 - Rovněž na děti čeká třetí díl seriálu VALACHY TOUR, závod na horských kolech. Dětský BIKE VALACHY není zejména o vítězích a poražených. Děti mají možnost vyzkoušet si pocit závodníka na velkých akcích, třeba vedle třetího nejlepšího českého hokejisty Jiřího Hudlera.

Právě Jiří Hudler je patronem dětských závodů 11.7.2015. A jeho role je zcela na místě i v kontextu nyní získaného prestižního ocenění v rámci NHL - Lady Byng Trophy. Tedy ocenění, které získává hokejista za své slušné vystupování a hokejový um. Vždyť Jiří Hudler nasbíral v minulém ročníku jen 14 trestných minut a přitom byl osmým nejlepším hráčem v kanadském bodování. Jiří Hudler je tak určitě dobrým příkladem pro děti, které na BIKE VALACHY přijedou.

Pro děti máme připraveny cyklistické závody. Ti nejmenší mohou na trasy vyrazit na odrážedlech, ti starší už na horských kolech do terénu.

Přihlášení dětí on-line předem znamená pro děti možnost mít své jméno na startovním čísle. Je nutné dítě přihlásit do pátku 3. července. Startovné je za symbolickou 1 korunu. Při přihlášení na místě je startovné 50 korun.

ONLINE PŘIHLÁŠENÍ PRO DĚTI