Startovní čísla se jmény mají i děti

6. 5. 2015 - Startovní listina dospělých, kteří se přihlásili předem na VALACHY DUATLON, čítá bezmála 300 jmen. V dětských závodech se blížíme limitu 200 dětí. Přinášíme aktuální startovní listinu i se startovními čísly.

Startovní číslo VALACHY DUATLON 2015 dospělíStartovní listiny jsou platné k úterý 5. května ve 14 hodin. Pokud se tedy někdo přihlásil později, najde se ve startovní listině ve čtvrtek 7. května ráno.

On-line přihlášení na VALACHY DUATLON bude ukončeno pro dospělé i děti 6. května ve 20 hodin. Pak bude možné se přihlásit na druhý závody VALACHY TOUR 2015 v sobotu 9. května na místě, tedy ve Velkých Karlovicích v hotelu Galik.

Startovní číslo VALACHY DUATLON 2015 dětiRegistrace do závodu může být ukončena i dříve. A to po dovršení kapacity závodu. U dětí je limit 200 závodníků, u dospělých je limit 400 startujících. A zejména u dětí je to možné.

A tak jak jsou dospělí zvyklí na svoje jména na startovních číslech, tak i předem přihlášené děti (do 5.května) na VALACHY DUATLONU mají startovní číslo se svým jménem.


Aktuální startovní listina DOSPĚLÍ

Aktuální startovní listina DĚTI