NOČNÍ STOPA bude v pátek ráno v České televizi - i se soutěží o startovné

26. 2. 2015 - Pozvánku na NOČNÍ STOPU VALACHY i na dětské závody VALACHY TOUR můžete sledovat v Dobrém ránu na programu ČT2 v pátek 27. února.

V živém vysílání běžkařský závod a celou VALACHY TOUR představí jeden z organizátorů Bohuslav Komín a také triatlonistka Šárka Grabmüllerová, která je patronkou NOČNÍ STOPY VALACHY a jejíž celá rodina se zúčastní prvního závodu VALACHY TOUR!

Ve vyslání České televize se dozvíte podrobnosti o neobvyklém běžkařském závodu s čelovkami, o tom, jaké jsou aktuální podmínky ve Velkých Karlovicích, jak se připravují tratě na běžkařský závod. Velká část pozvánky bude věnována Dětské VALACHY TOUR. Od letoška posouváme laťku doprovodných dětských závodů na vyšší úroveň a zavádíme bodové hodnocení seriálu také pro děti. Dětských akcí tohoto typu u nás moc není.

O tom, jak děti přivést ke sportu a jak v nich už odmala pěstovat lásku k aktivnímu životnímu stylu, bude zasvěceně mluvit triatlonistka Šárka Grabmüllerová, čerstvé Mistryně ČR v zimním triatlonu. Šárka Grabmüllerová je pravidelným účastníkem závodů VALACHY TOUR, loni skončila na celkovém druhém místě. A hlavně je maminkou dvou vynikajících závodnic v triatlonu.

V Dobrém ránu s Českou televizí budete moci také soutěžit o voucher na startovné na NOČNÍ STOPU VALACHY!

Sledujte v pátek 27. února program ČT2 mezi šestou a půl devátou.