NOČNÍ STOPA VALACHY: Závěrečné pokyny + startovní listina

26. 2. 2015 - Milí sportovci, jak jsme avizovali již v průběhu týdne, NOČNÍ STOPA bude! Podmínky jsou sice složité a počasí není optimální, nicméně podařilo se nám trať udržet v provozuschopném stavu (byť bylo na pár místech potřeba navézt sníh odjinud), a proto se na Vás už těšíme!


  • Předběžnou startovní listinu včetně přesného času startu naleznete zde. Start je intervalový po 10 s. – dle startovní listiny a startovních čísel! POZOR, najděte si v dostatečném předstihu svůj startovní čas (bude vyvěšeno také na místě) a pohlídejte si svůj včasný start! Na startu bude startér, který Vás do závodu pustí ve Vašem startovním čase dle světelné signalizační tabule, ale nebude mít prostor hledat či upomínat ke startu závodníky, kteří se nedostaví na místo startu v dostatečném předstihu!

  • Důkladně si před příjezdem do Velkých Karlovic pročtěte celé propozice závodu!

  • Pro všechny z Vás, kteří se registrovali online prostřednictvím našeho webu, je připraven slušivý dárek v podobě sportovní čelenky OPPDAL od Klimatexu!

  • Pokud jste se ještě neregistrovali přes náš web - nezoufejte! Registrace je bez problému možná i na místě před závodem!

  • Po závodě se také můžete těšit na parádní reportážní fotky od Nikonu a stejně jako při loňském VALACHY MANu i elektronický diplom, který naleznete po závodě po přihlášení do Vašeho uživatelského profilu na našem webu www.valachytour.cz.


Těšíme se na Vás! Organizační tým VALACHY TOUR