Běhej Valachy: už za měsíc nás čeká poslední letošní závod

24. 9. 2023 - Letošní ročník DATART Valachy tour pomalu míří do finále. Už za měsíc, v sobotu 21. října, se potkáme naposledy, tentokrát při tradičním běžeckém závodu Běhej Valachy v Resortu Valachy Velké Karlovice.

Přijďte se proběhnout krásně zbarvenou podzimní přírodou Beskyd a „nahnat“ ještě poslední body do celkového hodnocení tour. Ve stejný den, hned po vyhlášení vítězů Běhej Valachy, oznámíme i vítěze celé letošní tour. Bodový zisk z poslední akce může ještě podstatně zahýbat s celkovým pořadím!

Podívejte se, jak to průběžně vypadá:

Běhej Valachy opět nabídne:

  • Hlavní závod na 12 km
  • Kratší trasu na 6 km
  • Dětské závody (Dětská Franz Josef Kaiser Valachy tour) – 6 věkových kategorií s trasami od 100 do 1 800 metrů
  • Horskou KILPI prémii pro běžce na dlouhé trati v nejvyšším místě „Pod Vysokou“

To vše se zázemím u karlovického hotelu Galik, kde se můžete ohřát, převléknout i občerstvit, s doprovodným programem a opět i živým vysíláním.

Těšit se můžete i na oblíbený koutek našeho partnera DATART se soutěžemi a zábavou pro děti. Veškeré propozice i trasu závodu najdete na webu zde.

Nezapomeňte: do 11. 10. platí výhodnější registrace. Přihlaste se včas on-line zde. Pro účastníky ze Slovenska máme zřízený eurový účet.

Náš tip: přibalte plavky a po závodu se zastavte zrelaxovat v nedalekém Wellness Horal s termálními bazény! A kdybyste chtěli zůstat přes noc, ještě jsou volné pokoje ve Spa hotelu Lanterna, vzdáleném cca 200 metrů od místa konání závodu.