VALACHY DUATLON: Schéma startovního / cílového prostoru

5. 5. 2014 - Pokud nechcete podcenit přípravu na závod, věnujte pozornost také schématu startovního a cílového prostoru, jakož i prostoru depa!

Schéma naleznete níže v článku, ve větším rozlišení potom ke stažení přímo na stránce závodu.

Pozor především na následující:

- V prostoru kolem hotelu Galik se letos bdou nacházet hned 2 depa! Jedno, to tradiční, velké, za hotelem Galik, je určeno pro hlavní závod. Druhé, menší, je u cílové rovinky a poslouží k duatlonovému závodu dětí. Dětské závody startují už v 10:15!

- Nastudujte si barevně odlišené průběhy depem, abyste nebyli na trati překvapeni!

- Občerstvovací zóna Enervit se nachází na příběhu z první běžecké části, stejně jako na výběhu na závěrečný běžecký okruh. V průběhu závodu jí tedy budete probíhat hned 2x, vždy ve stejném směru!

- Po závodě je pro všechny závodníky připraveno tradiční jídlo + nápoj. Speciálně k občerstvení závodníků slouží v prostoru Areálu Lesková (chatky za Galikem) velký jídelní stan - diváci mohou k občerstvení využít restauraci hotelu Galik.

- Dětská biatlonová střelnice - atraktivní dětský doprovodný program - naleznete na vzdálenější straně Areálu Lesková (chatky za Galikem) na oploceném dětském hřišti! Určitě ji se svými ratolestmi navštivte!