TVÁŘE VALACHY DUATLONU 2014 – Kvalita je důležitá i za mikrofonem

16. 4. 2014 - Stejně jako při loňské tour, bude i letos moderovat VALACHY DUATLON i VALACHY MANA hvězdný spíkr Standa Bartůšek.

Tohoto dobyvatele Ironmanských distancí a plaveckých horizontů určitě není nutno představovat a jsme rádi, že Standa přijal naše pozvání i letos.

Při této příležitosti jsme mu položili pár otázek a tady jsou jeho odpovědi.

Stando, co Ty a Valašsko, jak jej vnímáš?
Valašskem byl svázán život Jiřího Rašky. Valašsko má svéráznou krajinu i folklór.  Valaši se nikdy nedali lacino a vzbouřili se už proti Habsburkům. No, kdo by neměl Valašsko rád?! A vloni jsem si lehce zamiloval lidskou atmosféru, která vládla mezi členy organizačního úlu-týmu. Od dělnic po královnu. 

Děkujeme za pochvalu. Jak jsi na tom nyní se sportem, jde to? Máš nějaké cíle do budoucna?
Když zabloudím do bazénu, dám si tři kilometry za 45 minut. Když sednu na kolo, dám si někdy i 100km za den. Ironmanské maratony+ tragická běžecká technika + váha nad 80kg ve stavu Twiggy zničily mé kotníky tak dokonale, že už neběžím ani na tramvaj. Zato miluju jízdu na kolečkových bruslích s lyžařskými holemi (bodce na asfalt). To dám s chutí až 60km a totálně SE ZRUŠÍM. Paráda! Což je zároveň můj cíl.

Že bychom na příští rok doplnili VALACHY TOUR o inline závod…. A co pro Tebe znamená duatlon, měl jsi s ním někdy tu čest?
Myslím, že už to řekl Jára Cimrman. Duatlon? A není to málo?! Doporučuju tedy všem sportovcům s dobrým vkusem, aby si v květnu na VALACHY DUATLONU 2014 otestovali kolo, běh i báječnou atmosféru. A v srpnu to pak pořádně "rozbalili" už se vším všudy (tedy i s plaváním) na VALACHY MANU 2014!!!

Děkujeme a těšíme se na VALACHY DUATLONU 2014 na brzkou viděnou…