Tváří DUATLONu Tereza Huříková

2. 4. 2014 - Začátkem dubna jsme zahájili kampaň na další závod VALACHY TOUR - VALACHY DUATLON! Tváří závodu se stává Tereza Huříková, v současnosti nejlepší česká bikerka na horských kolech!

Tereza Huříková pochází z pošumavského Vimperka, nicméně již delší dobu žije v nedalekém Valašském Meziříčí. Proto je na Valašsku jako doma a zdejší terény zná velmi dobře!

Letošní sezonu zahájila Tereza slušným devátým místem na Kypru v rámci čtyřetapového MTB závodu Afxentia Cup. Svoji dominanci v českých vodách potvrdila vítězstvím při prvním kole Pražského poháru na Zličíně a výborné třetí místo si zapsala tuto neděli v MTB závodě vysoké výkonnostní kategorie C1 v rakouském Langenlois.

Tereza se VALACHY DUATLONu zúčastní v rámci přípravy na svůj první vrchol sezony, kterým je koncem května Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě. A právě kvůli poslední fází své rychlostní přípravy nebude absolvovat celou trať VALACHY DUATLONu, ale pouze jeho cyklistickou část. Chystáme pro ni ovšem speciální "časovku", která bude spojená s tipovací soutěží o hodnotnou cenu pro všechny účastníky VALACHY DUATLONu! Brzy odhalíme více, sledujte náš web a facebook! ;-)