Na Běhej Valachy dorazí Perušič a Schweiner. Hledají parťáky do závodu dvojic

18. 9. 2024 - Závěrečný díl seriálu DATART Valachy tour bude mít letos velmi atraktivní hosty. Dorazí beachvolejbaloví mistři světa, účastníci nedávné olympiády v Paříži Ondřej Perušič a David Schweiner, s nimiž mohou zájemci poměřit síly a zasoutěžit si o volejbalové ceny.

 A nejen to!

Výzva pro děti: pojďte do týmu s volebajlisty

„Titulární partner našeho seriálu DATART je sponzorem Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera, a protože už jim skončila hlavní soutěžní sezóna, nechali se zlákat k vyzkoušení „nové“ sportovní disciplíny a přijedou si za námi zaběhat do Beskyd. Oba se zapojí do Rodinného závodu dvojic. Jako čestní hosté dostanou výjimku, a to tu, že samozřejmě nemusí s sebou přivézt vlastního rodinného příslušníka: naopak dáme příležitost malým sportovcům či sportovkyním z řad veřejnosti. Kdo z dětí ve věku od 9 do 15 let má zájem utvořit běžeckou dvojici se sportovní ikonou, může se nám přihlásit,“ říká hlavní organizátor DATART Valachy tour Bohuslav Komín.

Jak se přihlásit do týmu?

Pokud máte doma mladého nadšeného běžce či běžkyni ve věku 9 až 15 let, který má opravdu vážný zájem se do týmu s volejbalisty zapojit, napište nám nejpozději do 1 . 10. na valachytour@valachy.cz.

Napište pár slov, proč chce váš potomek v závodu startovat a jaké má zkušenosti, abychom ho dokázali dobře výkonnostně sladit s volejbalisty. Zájemce opravdu nemusí být běžeckým rekordmanem, stačí obvyklá výkonnost, aby se běželo na pohodu a pro radost. 

Hned po 1. 10. přihlášky vyhodnotíme a „výherce“ oznámíme, aby včas věděli, že mohou s účastí počítat.

POZOR! Prosíme, pište opravdu jen v případě vážného zájmu. Bylo by škoda, kdyby se vybraný adept rozmyslel, nedostavil se na start a tato příležitost, kterou by mohly využít jiné děti, by „propadla“.