Užitečné informace před cestou na Bike Valachy Bílá

5. 9. 2024 - V sobotu 7. 9. se na vás těšíme na třetí akci DATART Valachy tour! Závod horských kol Bike Valachy Bílá se koná ve Ski areálu Bílá. Co je dobré vědět před závodem?

REGISTRACE on-line končí 5. 9. večer, ale bude možná i na místě v den konání závodu. Prezence a registrace dětí je v sobotu 7. 9. v čase 8:00 - 9:15, prezence a registrace pro závod dospělých 9:30 - 11:00Kompletní časový harmonogram najdete zde

PARKOVÁNÍ ve Ski areálu Bílá je možné na velkém parkovišti pár desítek metrů od startu / cíle a veškerých doprovodných aktivit. Parkovné na celý den činí 100 Kč (platba v parkovacím automatu, lze i kartou)

POZOR NA ZPOŽDĚNÍ OD OSTRAVICE! Upozorňujeme vás na riziko zpoždění, pokud k nám pojedete autem ze severu přes Ostravici. Kvůli rekonstrukci silnice je v Ostravici provoz řízen semafory, v sobotu se tam navíc koná gastrofestival, můžete tu nabrat skluz. Doporučujeme počítat s časovou rezervou, nebo to objet přes Rožnov.

ZÁVODNÍ TRASY Ještě jste si je nestihli nastudovat? Najdete je na webu zde

ZÁBAVA PRO CELOU RODINU samozřejmě opět bude! Těšte se na doprovodný program našich partnerů, který pobaví závodníky i jejich doprovod. A nezapomeňte se zapojit do naší Ponožkové výzvy - ulovte sportovní ponožky zdoláním sportovního úkolu.

KDE JE SKI AREÁL BÍLÁ? Ještě jste tam nebyli? Nápověda níže a v Mapách ho najdete zde.