NOČNÍ STOPA – kde hledat favority?

25. 2. 2014 - Velice nás těší, že se do sobotního závodu registrovala většina loňských „premiantů“ – konkrétně první trojka z celkového pořadí VALACHY TOUR 2013, a to jak mužská: Svaťa Janečka, Milan Damek a Radoslav Šíbl, tak ženská: Lucie Gruchalová, Lucie Javorová a Lenka Vančurová. I ostatní ocenění z loňského roku povětšinou nechybí – z mužské top 10 loňského ročníků nenajdete v přihláškách na NOČNÍ STOPU pouze 3 jména, to samé platí i v kategorii žen!

Mezi favority na absolutní vítězství v mužském závodě a možná také celém seriálu, můžeme určitě řadit i mladého, brzy 20-letého Tomáše Lichého, který se v loňském roce stal vítězem prestižního Lysacupu – seriálu výběhů na Lysou horu. Tomáš je aktuální juniorský Mistr ČR v běhu do vrchu, takže jej určitě musíme řadit mezi favority.

Mezi ženami musíme určitě počítat s Anetou Grabmüllerovou (viz rozhovor s Anetou na našem webu), ale také její maminkou Šárkou, která se stále drží v parádní formě.

Mezi zajímavá jména mezi již potvrzenými účastníky NOČNÍ STOPY určitě můžeme řadit také Vlastimila Bukovjana z Otrokovic. Specializuje se sice spíše na delší distance (maratony apod.), ale osobní rekord na maratonské trati v blízkosti 2 hodin a 30 minut napovídá, že tento borec bude skvělý tempař a minimálně ve své věkové kategorii je horkým kandidátem na vítězství!