Mezi ženami na XTERRA Valachy kralovala Jana Dubcová

22. 6. 2024 - Mezi ženami byla nejlepší v královské disciplíně XTERRA Valachy Official loni druhá Jana Dubcová. Pojďte se podívat na oficiální výsledky závodu XTERRA Valachy v kategorii žen.

Druhé místo z loňského závodu na trase XTERRA Valachy v ženské kategorii vylepšila první Jana Dubcová v čase 3:00:35,1 před celkově druhou rakušankou Elke Innerebner (3:11:01,3) a těsně třetí Ivetou Říčánkovou (3:11:09,9).

Na rozšířené pódium se ještě dostaly čtvrtá polka Michalina Bak, pátá Barbora Stupková a šestá rakušanka Monika Dorfner.

V závodě juniorek XTERRA Valachy Youth mezi ženami v absolutním pořadí kralovala rakušanka Leyla Hofer před druhou Barborou Žaludkovou a třetí Adélou Veselkovou.

Stále se můžete v neděli na pláži přihlásit do krátkého Valachy Mana a nebo přihlaste svou ratolest do závodů dětí! V neděli 23. června tedy pokračujeme: od 10:30 budou probíhat dětské závody v rámci Franz Josef Kaiser Dětské Valachy tour a od 13:00 se vydají dospělí závodníci na trať krátkého Valachy mana. Neváhejte se tedy přihlásit, místa je stále dost. Přihlašování dětí na místě končí v 9:30, dospělých ve 12:00.

Veškeré výsledky i s mezičasy již nyní najdete zde.