Další závod se blíží: registrace na Bike Valachy do 30. 6. nejvýhodněji

24. 6. 2024 - Prázdniny utečou jako voda a už 7. září se potkáme na třetí letošní akci DATART Valachy tour – závodu Bike Valachy Bílá, který přinese i několik novinek. 

Registrujte se včas: do 30. 6. se je startovné nejvýhodnější!

Registrace najdete zde.

Tradiční závod horských kol nás opět zavede do Ski areálu Bílá, kde si užijeme opravdu nabitou sobotu 7. září. Vedle dvou tradičních závodních tras – dlouhé a fitness – pro vás chystáme i nové kategorie.

„Pro ty, kteří se cítí být fyzičkou „někde mezi“ dlouhou a fitness trasou, připravujeme novou Sport trasu dlouhou 30 kilometrů. Úplnou novinkou je i závod pro elektrokola. Vycházíme tak vstříc námětům našich pravidelných účastníků. Kategorie e-biků otevírá možnost závodění i těm, kteří by si jinak na beskydské terény netroufli. Třetí novinkou je rodinný závod dvojic na 10 km pro tandem dospělý a dítě. Věříme, že tím vším akci zpestříme a zazávodit si na ní bude moci už opravdu úplně každý. Samozřejmě se uskuteční i tradiční závody pro děti,“ říká hlavní organizátor DATART Valachy tour Bohuslav Komín.

Co vás letos na Bíke Valachy Bílá čeká:

  • Hlavní závod – dlouhá trasa 46 km s převýšením 1 300 m
  • Fitness závod – krátká trasa 20 km s převýšením 650 m
  • NOVINKA Sport trasa 30 km s převýšením 800 m
  • NOVINKA  eBike závod 20 km s převýšením 650 m
  • NOVINKA Rodinný závod 10 km (dospělý + dítě)

Připraven bude i pestrý doprovodný program mj. s jízdami zručnosti na kolech, to vše na úpatí hlavní sjezdovky Ski areálu Bílá, na kterou si mohou návštěvníci vyjet lanovkou a pokochat se krásami Beskyd z výšky, nebo se sem nechat vyvézt i s kolem a vyrazit na výlet po hřebenových trasách.

TIP: Poslední letošní akcí DATART Valachy tour bude 17. 10. Běhej Valachy ve Velkých Karlovicích.