Startovné i letos pojišťujeme na storno s Kooperativou

29. 2. 2024 - Váháte s včasnou registrací do závodů z obavy, že by vám mohla účast zkřížit nenadálá událost a peníze by vám propadly? Tahle starost vás na DATART Valachy tour vůbec nemusí trápit. 

Díky spolupráci s pojišťovnou Kooperativa totiž už od loňského od roku automaticky zajišťujeme pro účastníky hlavních závodů (na dlouhé i krátké trase) storno pojištění závodu při nemoci, úrazu či jiných nenadálých a nečekaných životních událostech. Pokud vás zaskočí taková situace, peníze jednoduše získáte zpět.

V roce 2023 někteří závodníci tuto možnost využili, skvěle to funguje, za což Kooperativě velmi děkujeme!

Součástí je i úrazové pojištění po celou dobu závodu – jde o pojištění trvalých následků, smrti, pojištění zavazadel a odpovědnosti za škodu.

Kompletní znění podmínek, za jakých lze storno uplatnit, najdete v dokumentu zde.

Při včasné registraci sleva až 400 Kč

Jak už víte z minulých ročníků, na každý závod umožňujeme zvýhodněné startovné při přihlášení v předstihu. Je to výhodné nejen pro vás, závodníky, ale i pro nás, organizátory. Můžeme se díky tomu lépe připravit na kapacitu závodu a použít uhrazené startovné na přípravné činnosti. Děkujeme, že této možnosti budete i nadále využívat.

V první „vlně“ bývá startovné dospělých zvýhodněné o 200 Kč (u Valachy mana o 400 Kč). Poté se sleva snižuje na 100 Kč (u Valachy mana o 200 Kč). Plné startovné se pak platí den předem a při registraci na místě.