Spustili jsme registraci na NOČNÍ STOPU VALACHY

31. 1. 2014 - Počasí sice stále není ideální, ale první závod série VALACHY TOUR 2014 se nezadržitelně blíží, tudíž je nejvyšší čas spustit registraci! Po celý únor se můžete přihlašovat prostřednictvím našeho online registračního systému, platba za startovné je možná jak kartou, tak převodem, stejně jako u všech závodů v loňském roce.

Nezoufejte si na počasí - v případě jeho nepřízně a nedostatku sněhu se závod každopádně uskuteční! V krajním případě se bude konat jako běžecký na zkrácené trati (cca 10 km), avšak zůstává jeho podvečerní charakter a nutnost využití čelovky. Můžete se tak těšit na jedinečnou atmosféru, kterou z jiných závodů neznáte!

Počátkem února také spouštíme propagační kampaň – podívejte se na náš leták níže (tentokrát ve dvou barevných variantách) a také podobu billboardu. Pokud byste nás chtěli podpořit a přispět ke zvýšení povědomí o NOČNÍ STOPĚ, dejte prosím vědět na náš email valachytour@valachy.cz, budeme rádi za každý leták, který vylepíte či rozdistribuujete na příhodná místa (rádi zašleme poštou či pošleme kvalitní  verzi pro tisk v pdf).