Novinka! Pamětnická medaile budou z každého závodu, seskládejte si z nich „puzzle“

28. 1. 2023 - Další letošní novinkou DATART Valachy tour jsou naše medaile. Přesněji řečeno: ty pamětnické. Letos poprvé dostanou dospělí závodníci pamětnickou medaili v cíli každého ze čtyř závodů, nikoli tedy jen z triatlonu Valachy man, jako tomu bylo dosud.

Medaile pro každý závod mají jiný motiv

Jsou konstruovány tak, aby se daly složit do originálního medailového puzzle. Stačí jen všechny díly „sešít“ šňůrkou - pro tento účel má každá medaile otvory pro protáhnutí šňůrky. Výsledkem tak může být jedna velká medaile znázorňující všechny závodní disciplíny, které závodník absolvoval. Dáme vám k ní i originální zlato-bílou stuhu.

Pamětnické medaile jsou vyrobeny ze dřeva a připravil je pro nás Vladan Daněk z Holešova.

Medaile i pro děti

Pro každého dětského závodníka budeme mít i letos v cíli připravené perníkové medaile od cukrářek Resortu Valachy. A pro ty nejrychlejší děti, které vystoupí na stupně vítězů, chystáme originální dřevěné medaile se sovou.

Nenechejte si ujít Noční stopu Valachy, ať vám neuteče hned první dílek do medailové skládačky s motivem běžkaře! Registrujte se včas do 1. února můžete ještě využít zvýhodněné startovné pro hlavní i dětský závod.