Registrujte se do závodů v předstihu bez obav: pojišťujeme vaše storno

11. 4. 2023 - Váháte s včasnou registrací do závodů DATART Valachy tour z obavy, že by vám mohla účast zkřížit nenadálá událost a peníze by vám propadly? Teď už vás to nemusí trápit a můžete naplno využívat slevy na startovném při brzkém přihlášení.

V minulosti jsme samozřejmě v individuálních případech vycházeli závodníkům vstříc a při nemoci či jiných závažných důvodech umožňovali přesunutí zaplaceného startovného do příštího závodu. Od ročníku 2023 to je jednodušší a své startovné automaticky dostanete zpět.

Díky nové spolupráci s pojišťovnou Kooperativa od roku 2023 automaticky zajišťujeme pro účastníky hlavních závodů (na dlouhé i krátké trase) storno pojištění závodu při nemoci, úrazu či jiných nenadálých a nečekaných životních událostech.

Součástí je i úrazové pojištění všech sportovců po celou dobu závodu – jde o pojištění trvalých následků, smrti, pojištění zavazadel a odpovědnosti za škodu.

 

Při včasné registraci sleva až 200 Kč

Jak už víte z minulých ročníků, na každý závod umožňujeme zvýhodněné startovné při přihlášení v předstihu. Je to výhodné nejen pro vás, závodníky, ale i pro nás, organizátory. Můžeme se díky tomu lépe připravit na kapacitu závodu a použít uhrazené startovné na přípravné činnosti. Děkujeme, že této možnosti budete i nadále využívat.

V první „vlně“ bývá startovné dospělých zvýhodněné o 200 Kč. Poté se sleva snižuje na 100 Kč. Plné startovné se pak platí den předem a při registraci na místě.

U dětí startovné při včasném přihlášení činí 100 Kč, na místě 200 Kč (s výjimkou Valachy mana, kde činí 200 / 300 Kč). Na dětské závody se automatické pojištění nevztahuje.

Kompletní znění podmínek, za jakých lze storno uplatnit, najdete v dokumentu zde.