Rozhovory s vítězi: jejich pět NEJ při VALACHY TOUR

27. 10. 2013 - Jak hodnotí VALACHY TOUR její absolutní vítězové - Lucie Gruchalová a Svatopluk Janečka? Přečtěte si naše mini rozhovory s oběma vítězi. Jak hodnotí jednotlivé závody VALACHY TOUR? Který jim dal nejvíc zabrat? Který hodnotí jako nejúspěšnější? A jaký byl jejich největší sportovní zážitek?

 

Lucie Gruchalová, 29 let, Lowelpro Šafrata Bohumín – vítězka seriálu v kategorii žen

Moje nejoblíbenější sportovní disciplína

Horské kolo.

Můj nejtěžší závod

Ten poslední – BĚHEJ VALACHY. Neměla jsem v běhu natrénováno a běh do vrchu není moje oblíbená disciplína. Musela jsem bojovat sama se sebou.

Můj nejlehčí závod

Hned ten první, VALACHY DUATLON. Měla jsem natrénováno a opravdu jsem si ho užila.

Nejúspěšnější závod

Opět VALACHY DUATLON, ten jsem v ženské kategorii vyhrála. A dobře jsem dopadla i v BIKE VALACHY, mezi ženami třetí.

Největší zážitek

Zdejší příroda. Jsem z ní nadšená. Je tady krásná krajina a na rozdíl od Ostravy úžasně čistý vzduch. Celkově se mi VALACHY TOUR velmi líbila - hodně dobrá organizace, značení i zázemí, ceny nadstandardní.. A hezkým zpestřením byla i účast sportovních celebrit, ačkoli poměřovat se s nimi, to opravdu nešlo.


Svatopluk Janečka, 41 let, Ski-turist Velké Karlovice

Moje nejoblíbenější disciplína

Horské kolo a běh. Mám rád i běžky, takže mi velmi vyhovuje, že v příštím ročníku budou nově součástí seriálu VALACHY TOUR.

Můj nejtěžší závod

Mini triatlon VALACHY MAN, protože mi moc nejde plavání, a pak i BĚHEJ VALACHY. Běželo se mi špatně, musel jsem to rvát silou. Jsou dny, kdy to člověku prostě nejde, a ten den jsem si letos vybral při BĚHEJ VALACHY.

Nejlehčí závod

Rozhodně ten úplně první, VALACHY DUATLON.

Nejúspěšnější závod

Opět duatlon, který jsem vyhrál.

Největší zážitek

Když jsem při mini triatlonu VALACHY MAN vyplaval z Balatonu, nikde nikdo, všechny kola pryč, takže jsem netušil, jestli mi všichni „utekli“ o několik sekund nebo několik minut a má tedy vůbec cenu pokračovat.  I když jsem to nakonec dohnal a dobře se umístil, tento
moment mi z VALACHY TOUR opravdu utkvěl v paměti.