Co když se nemohu na poslední chvíli zúčastnit DATART VALACHY TOUR?

3. 2. 2022 - Na poslední chvíli vám do účasti v Noční stopě Valachy "něco" přišlo? V této době se to bohužel může stát. Máme pro vás tři možnosti, co dělat.


1. Odjedete si závod individuálně

Jste řádně přihlášení, máte uhrazené startovné, ale nemůžete se hromadného závodu z jakéhokoli důvodu účastnit? Můžete absolvovat trasu závodu kdykoli a kdekoli (a to v den závodu či den následující) individuálně. Poté stačí, když nám do neděle 6. února do 19. hodin pošlete záznam trasy (fotku obrazovky hodinek, aplikace) na e-mail valachytour@valachy.cz.

Váš výsledek zařádíme do speciální výsledkové listiny virtuálního závodu DATART VALACHY TOUR a z ní poté vyhlásíme tři nejlepší muže a ženy. V dalším týdnu pak všem zúčastněným zašleme startovní balíček a poskytneme vám slevový voucher na jiný závod DATART VALACHY TOUR ve výši 200 korun.


2. Napíšete si o voucher 

Nabídka platí i pro ty, kteří sportovat v těchto dnech z jakéhokoliv důvodu nemohou . V tom případě stačí poslat žádost na e-mail valachytour@valachy.cz a my vám pošleme startovní balíček a slevový voucher. Jedinou podmínkou je poslat tuto žádost do neděle 6. února do 19 hodin.


3. Přepsání startovného na někoho jiného

Pokud nechcete, aby vám startovné propadlo, máte možnost své startovní číslo nechat přeregistrovat na někoho jiného. Stačí, aby nám původní zaregistrovaná osoba poslala info o přeregistraci a základní údaje o osobě nové (jméno a příjmení, ročník, klub, telefon a e-mail). Přeregistrace je možná do pátku 4. února do 19 hodin nebo v den závodu při prezenci.

Vzhledem k náročnosti organizace není v našich možnostech vrátit vám na poslední chvíli celé startovné, ať už jde o jakýkoli důvod neúčasti.

Pořadatelský VALACHY TEAM