Máme nového titulárního partnera: Datart

3. 2. 2022 - Do jubilejního 10. ročníku vstupujeme s novým titulárním partnerem!

Od roku 2022 se titulárním partnerem našeho seriálu závodů stává elektro prodejce DATART. Součástí seriálu DATART VALACHY TOUR bude minimálně po tři následující roky.

„Je to skvělá zpráva jak pro nás organizátory, tak i pro účastníky našich závodů, protože to znamená, že máme jistotu dalšího konání seriálu i v této složité době. Startovné na sportovní akce ani zdaleka nepokrývá veškeré náklady na přípravu a organizaci, pomoc partnerů je pro všechny pořadatele zásadní. Díky podpoře Datartu můžeme v situaci, kdy jiné sportovní akce nepřečkaly covidové období, nejen pokračovat v pořádání závodů v již zavedené kvalitě, ale také je dál vylepšovat a rozvíjet. Nově například závod BIKE VALACHY rozšíříme z jednoho dne na dva, budeme z akcí vysílat livestream a díky Datartu také můžeme zachovat symbolické startovné závodů dětí,“ uvedl ředitel DATART VALACHY TOUR Bohuslav Komín.


První akcí DATART VALACHY TOUR 2022 bude Noční stopa Valachy

Tradiční intervalový závod na běžkách, pořádaný netradičně za tmy s čelovkami, se uskuteční v sobotu 5. února u hotelu Galik ve Velkých Karlovicích. V 16 hodin začnou dětské závody, v 18 hodin odstartuje závod dospělých. Sportovci si letos poprvé mohou vybrat ze dvou distancí: jeden okruh dlouhý 7,5 kilometrů, nebo dva okruhy s celkovou délkou 15 kilometrů.

Registrovat se na závod


Seriál DATART VALACHY TOUR, jehož hlavním organizátorem je Resort Valachy Velké Karlovice, zahrnuje celkem čtyři závody v různých disciplínách a různých ročních obdobích. Po Noční stopě se uskuteční v červnu závod horských kol, v srpnu triatlon Valachy man a v říjnu závod v terénním běhu. Všechny akce jsou bodově propojeny a na závěr jsou vyhlašováni absolutní vítězové nejen v kategorii dospělých, ale také dětí a sportovních klubů.

Kalendář DATART VALACHY TOUR 2022